ЧИ - ЧИ С ПИЛЕ храна за котки

ЧИ - ЧИ С ПИЛЕ храна за котки

Производител: Текро ООД

Стандартна храна за котки с пиле.

Болшинството от котките обичат разнообразна храна и затова за тях е разработена екструдираната храна Чи - Чи с два привкуса – ароматни гранули с деликатен вкус на пилешко и риба.

Чи - Чи –това е пълноценна и балансирана храна от вкусни и хрупкави екструдирани гранули във формата на котешка глава, съдържащи всичко, от което Вашата котка се нуждае. Прясното пилешко или рибно месо обезпечава нейната отлична кондиция. Качествените птичи мазнини предоставят необходимата енергия, а добавката на първокласни растителни масла обезпечават еластичностна козината, добре свареното царевично брашно подобрава храносмилането, добавката на дрожди поддържа силния апетит и се явява важен натурален източник на витамин В, балансираното количество на микроелементи и витамини подпомагат да се поддържа доброто общо здраве на Вашата котка.

Но това още не е всичко..Чи - Чи се грижи за Вашата котка във всички направления.

Предпазване отобразуване на пикочни камъни.

Рецептурата на Чи - Чи съдържанисъкпроцент на пепели оптимални нива намагнезия,зада ограничи възникването на струвитнипикочни камъни. Правилнотосъдържаниена останалитеминералнивещества,поддържат оптималната киселинност на урината и помага да се съхрани правилното киселинно-алкалноравновесие и с това препядства излишната киселинност на урната и на други предпоставки за възникване на оксалатни камани. Затова храната Чи - Чи се явява подходящаи за кастриранитекотки.

Решение на проблемитес космите в храносмилателния трак.

Вашите котки-любимци всеки ден много щателно чистят своята козина и затова в тяхната храносмилателна система попада голямо количество косми, които могат да причинят повръщане и проблеми с храносмилането. Този проблем се решава чрез добавка на специални влакнисти вещества, с които Чи - Чи  е обогатен.Специално влакнист вещество облегчавапрехода на спластените косми и осигурява тяхното естествено изхвърляде.

Таурин

Екструдираната храна Чи - Чи е обогатена стаурин - аминокиселина, която се намира самомесото и останалите тъкани на животните.Тауринът се явява незаменима за правилната функция на мускулатурата, особеннона сърцето, правилната работа на мозъка и нервите и силно влияе върху плодовитостта. Таурина е важен регулатор при транспорта на калция и на някои други елементи.

Позитивно влияе на съсирваемостта на кръвта, дейсва на реакцията на имунитета и поддържа защитата на дихателните органи. Таурина има най-голямо значение за осигуряването на отлично зрение.

- оригинален отличен вкус

- възможност за избор от два привкуса

- добавката на таурин осигурява отлично зрение

- превантивно въздейства против образуването на пикочни камъни

- специално влакнисто вещество облекчава прохода на спластенит