Събития

BioBos RCC - обучителен семинар в завода на Биовета АД РЧехия

BioBos RCC - обучителен семинар в завода на Биовета АД РЧехия На 14.09 и 15.09.2022г. в Биовета Ивановице на Хане се проведе обучителен семинар във връзка с новорегистрираната и в България иновативна ваксина за говеда против рота- , корона- и колиинфекции по новородените BIOBOS RCC. Българският тим  бе в група с тимовете на Чехия и Словакия. На проведения след обучението тест българския тим спечели най-много точки, като победи чешкия с една точка разлика! Словашкия тим остана на трето място в групата! Обсъждането на продуктите продължи и след това дори и при дегустацията на бира в традиционен чешки ресторант в Бърно.

Повече

VVC conference 2022

VVC conference 2022 От 08.09. до 10.09.2022 г в INTERNATIONAL Hotel Golden Sands Resort гр. Варна  се проведе годишната VVC среща . На щанда на Лекоом АД бе представена новата визия на Каниверм х 0,7 g и Каниверм х 0,175 g , както и мостри на  съвсем скоро регистрирания Седан 35 mg/ml - перорален гел на основата на ацепромазинов хидрохлорид в опаковки х 10ml и  x 1 ml. Тържествената вечеря в ресторанта на хотела ,бе придружена с културно музикална програма , в която участваха и участниците на конференцията . В ранните следобеди някои от участниците можеше да се забележат и на плажа!

Повече

Програмата "Лоялни клиенти" 2022 г.

Програмата "Лоялни клиенти" 2022 г. Завърши посещението на групата участници в програмата "Лоялни клиенти" на Лекоом АД Р България и Биовета АД Р Чехия. Притежателите на три Златни точки посетиха завода на Биовета в гр.Ивановице на Хане и се запознаха от близо с производствения процес и пълната продуктова гама на фирма Биовета. След това участниците продължиха с културно-развлекателна програма: Посещение на бирената фабрика Старо Бърно, Университета в Бърно, Замъка Леднице, Винарна в Моравия както и разходка в нощна Братислава и други.

Повече

02.07.2022г. в гр. София в Дома на БФС се проведе Общото събрание на БАВЛПЖ

02.07.2022г. в гр. София в Дома на БФС се проведе Общото събрание на БАВЛПЖ На 02.07.2022г. в гр. София в Дома на БФС се проведе Общото събрание на БАВЛПЖ - БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ НА ВЕТЕРИНАРНИТЕ ЛЕКАРИ ЗА ПРОДУКТИВНИ ЖИВОТНИ и обучителен семинар. Лекторите  проф. д-р Станимир Йотов, д-р Йозеф Зайц ДВМ, доц. д-р Чавдар Филипов ДВМ, д-р Игнат Георгиев и д-р Пламен Маруцов представиха следните теми: - Продуктова презентация на Рихтер Фарма - Актуални бактериални заболявания по ДПЖ - Листериоза и Паратуберкулоза - Основни аспекти при приложението на сексирана сперма при млечни крави - Ранна диагностика на бременността при продуктивни крави. Решение на АГ проблеми - Нови решения в борбата с клиничните мастити

Повече

Проведе се XXI-ия конгрес на БАВЛДЖ

Проведе се XXI-ия конгрес на БАВЛДЖ От 16.06. до 18.06. в х-л Жолио Кюри в к-с Св. Константин и Елена се проведе XXI -ия конгрес на БАВЛДЖ. Лекоом АД  взе участие като представи новата визия на Каниверм от 700 и 175 мг  на фирма Биовета Република Чехия и добавките за кожа и козина, стави, зъби и имунитет на фирма Текро Република Чехия. Повече от 30 участници участваха в конгреса, чрез програмата  Лоялни клиенти на Лекоом АД.

Повече