Събития

Програмата "Лоялни клиенти" 2022 г.

Програмата "Лоялни клиенти" 2022 г. Завърши посещението на групата участници в програмата "Лоялни клиенти" на Лекоом АД Р България и Биовета АД Р Чехия. Притежателите на три Златни точки посетиха завода на Биовета в гр.Ивановице на Хане и се запознаха от близо с производствения процес и пълната продуктова гама на фирма Биовета. След това участниците продължиха с културно-развлекателна програма: Посещение на бирената фабрика Старо Бърно, Университета в Бърно, Замъка Леднице, Винарна в Моравия както и разходка в нощна Братислава и други.

Повече

02.07.2022г. в гр. София в Дома на БФС се проведе Общото събрание на БАВЛПЖ

02.07.2022г. в гр. София в Дома на БФС се проведе Общото събрание на БАВЛПЖ На 02.07.2022г. в гр. София в Дома на БФС се проведе Общото събрание на БАВЛПЖ - БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ НА ВЕТЕРИНАРНИТЕ ЛЕКАРИ ЗА ПРОДУКТИВНИ ЖИВОТНИ и обучителен семинар. Лекторите  проф. д-р Станимир Йотов, д-р Йозеф Зайц ДВМ, доц. д-р Чавдар Филипов ДВМ, д-р Игнат Георгиев и д-р Пламен Маруцов представиха следните теми: - Продуктова презентация на Рихтер Фарма - Актуални бактериални заболявания по ДПЖ - Листериоза и Паратуберкулоза - Основни аспекти при приложението на сексирана сперма при млечни крави - Ранна диагностика на бременността при продуктивни крави. Решение на АГ проблеми - Нови решения в борбата с клиничните мастити

Повече

Проведе се XXI-ия конгрес на БАВЛДЖ

Проведе се XXI-ия конгрес на БАВЛДЖ От 16.06. до 18.06. в х-л Жолио Кюри в к-с Св. Константин и Елена се проведе XXI -ия конгрес на БАВЛДЖ. Лекоом АД  взе участие като представи новата визия на Каниверм от 700 и 175 мг  на фирма Биовета Република Чехия и добавките за кожа и козина, стави, зъби и имунитет на фирма Текро Република Чехия. Повече от 30 участници участваха в конгреса, чрез програмата  Лоялни клиенти на Лекоом АД.

Повече

ЛЕКООМ АД участва в срещата "С VVC на море"

ЛЕКООМ АД участва в срещата "С VVC  на море" На 17 и 18.09.2021г. ЛЕКООМ АД участва в срещата "С VVC на море" със собствен щанд. Присъстваха над 60 регистрирани участници. Бяха представени продуктите на БИОВЕТА АД Република Чехия , ТЕКРО Република Чехия  и КАНВИТ Република Чехия.

Повече

Проведе се ХХ-тия конгрес на БАВЛДЖ

Проведе се ХХ-тия конгрес на БАВЛДЖ От 02 до 04 септемви 2021 г. се проведе ХХ-тия конгрес на БАВЛДЖ. ЛЕКООМ АД бе сред фирмите подкрепили конгреса и участващи със щанд. За трите дни на конгреса имаше над 180 регистирани участници. Посетилите щанда се възползваха от промоционални предложения и условия за търговия!

Повече