За нас

сграда на ЛекоомФирма "ЛЕКООМ" АД е една от първите дистрибуторски фирми на ветеринарномедицински продукти в България. Създадена е след промените настъпили у нас след 1989 година. За един кратък период от време тя израства и открива пет свои филиала в страната, в градовете - София, Монтана, Добрич, Сливен и Разград, мултиплицирайки дейността на централния офис в София. Във фирмата работят известни, утвърдили се специалисти, които следят нуждите на пазара за да отговорят адекватно на тях. Фирма "ЛЕКООМ" АД извършва освен дистрибуторска и консултантска дейност. Осигурява консултации за изясняване на възникнали проблеми. Специалистите посещават на място заявителя, извършват необходимите прегледи, вземат материали за изследване и след това уточняват решаването на възникналите проблеми.

Нашите продукти са внос от ЕС с високо качество и отговарят на всички изисквания за съвременно животновъдство, свързани с хранене, профилактика и лечение на животните.

Дистрибутори сме на утвърдени фирми на Европейския пазар произвеждащи ветеринарномедицински продукти, разнообразни храни за домашни любимци и витаминно-минерални хранителни добавки за всички видове животни.

Каталозите във fermabg.com ще ви предоставят подробно описание на продуктите включени в онлайн магазина,които вие ще използвате за правилното отглеждане на кучета, котки, пилета, бройлери, носачки, кокошки, птици, гълъби, свине, овце, кози, агнета, коне, телета, говеда, зайци.