Събития

ХХ НАЦИОНАЛЕН КОНГРЕС НА БАВЛДЖ

ХХ НАЦИОНАЛЕН КОНГРЕС НА БАВЛДЖ От 02 -04.09 ще се проведе ХХ НАЦИОНАЛЕН КОНГРЕС НА БАВЛДЖ .  Фирма ,,Лекоом,, АД ще участва като изложител и ще представи новата линия храни за кучета EMINENT ADULT MINI - четири различни вкуса за кучета мини и той породи и VETERINARY DIET - лечебни храни за кучета и котки . Ще има и изненади и промоции !    Виж програмата

Повече

Лятна среща с участници в програмата „Лоялни клиенти“

Лятна среща с участници в програмата „Лоялни клиенти“ На 23,24 и 25 юли в хотел Балатон в Слънчев бряг се проведе Лятната среща с участници в програмата „Лоялни клиенти“ на Лекоом АД и партньорите от Р Чехия – Биовета АД и Текро АД. Освен лекциите на теми „Ваксинологията при кучетата“ на Биовета АД  и „Ветеринарни диети“ на Текро АД бяха проведени и много индивидуални разговори с международните лектори и представителите на фирмите. Не липсваха и приятни моменти около басейна, на плажа и вечерното парти с членове на група „Фактор“! Участваха над 80 представители на 65 клиники и кабинети от страната.

Повече

Покана Сл. Бряг

Покана Сл. Бряг УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ, ФИРМА ЛЕКООМ АД И ПАРТНЬОРИТЕ ОТ ЧЕШКАТА РЕПУБЛИКА – ФИРМА БИОВЕТА И ФИРМА ТЕКРО  ИМАТ УДОВОЛСТВИЕТО ДА ВИ ПОКАНЯТ НА ЕДНО ПРИЯТНО ПРЕЖИВЯВАНЕ НА МОРСКИЯ БРЯГ. ОЧАКВАМЕ ВИ !!!

Повече

Семинар с фирма ТЕКРО (ЛТУ-ЮНДОЛА)

Семинар с фирма ТЕКРО (ЛТУ-ЮНДОЛА) На 26-27.10.2019г. се проведе в базата на ЛТУ на Юндола семинар на тема: ЕМИНЕНТ - Ветеринарномедицински диетични и лечебни храни за домашни любимци на фирма ТЕКРО АД.

Повече

Организирано мероприятие от Лекоом АД и Биовета Чешка Република

Организирано мероприятие от Лекоом АД и Биовета Чешка Република Може би в следващата група да сте Вие? Нужни са само 3 Златни Бонус точки. Условие за участие - обърнете се към офисите на Лекоом АД

Повече